Werkwijze

Zo geef je je huis of bedrijfspand een dikke plus

Zonnepanelen installeren? In 5 stappen geregeld!

Waarom zaken moeilijker maken dan ze zijn? Wij begeleiden je op een overzichtelijke manier bij de keuze voor en installatie van zonnepanelen.

Stap 1: Bezoek op locatie

Wanneer je overweegt zonnepanelen te kopen, is persoonlijk contact van groot belang. Dat begrijpen we bij Energie Plus als geen ander. Waar veel andere bedrijven offertes maken op afstand, komt een van onze ervaren zonnepanelenadviseurs direct zelf kijken bij je woning of bedrijfspand. Jullie bespreken samen je wensen en bekijken de (on)mogelijkheden. Dit bezoek verplicht je tot niets!

Stap 2: Een heldere offerte op maat

Kort na dit gesprek ontvang je van ons vrijblijvend een heldere offerte op maat. Hierin geven wij aan wat er op jouw locatie mogelijk is, zowel qua typen zonnepanelen als qua montage. Daarnaast geven wij je inzicht in de kosten. Hiervoor geldt dat wij geen voorbehoud maken en er geen sprake zal zijn van meerwerk als dit niet vooraf is benoemd. Blijkt de installatie meer te kosten dan aangegeven? Dan hebben wij iets niet goed gedaan en is dat ons risico, niet dat van jou! Ook geven wij een duidelijke planning af.

Stap 3: Zorgvuldige en deskundige installatie

Is de offerte akkoord? Dan spreken we een datum af voor de montage van je nieuwe en hoogwaardige zonnepaneleninstallatie. Tijdens de installatie gaan onze ervaren en deskundige monteurs zorgvuldig te werk. Wij gebruiken alleen de beste materialen en zorgen voor een kwalitatieve installatie.

Stap 4: De ingebruikname

Je zonnepanelen zijn klaar voor gebruik. Wij laten je uiteraard zien hoe alles werkt en installeren indien gewenst de zonnepanelen-app op jouw smartphone. Hiermee kun je precies zien hoeveel je panelen opwekken. Ook de verplichte aanmelding bij energieleveren.nl regelen wij voor jou.

Stap 5: Zorgeloos onderhoud

Ook na installatie kun je rekenen op onze service, en op uitstekende garantievoorwaarden. Wij staan voor je klaar voor het onderhoud van je zonnepanelen. En is er sprake van een (dreigende) storing? Dan krijgen wij daarvan automatisch een melding in ons systeem zodat we direct kunnen handelen.