Over Ons

Wij zetten onze energie graag voor jou in

Een rijke historie

De basis van het huidige Energie Plus werd ruim 15 jaar geleden gelegd. Toen startte Jan van den Berg het bedrijf Jan van den Berg Elektrotechniek. Het bedrijf bouwde al snel een goede naam op. Toen Jan in contact kwam met de ervaren loodgieter Michael Vogels van Votech/Ruvo was er direct een klik. De beide mannen deelden een duidelijke visie: kwaliteit staat altijd voorop. Een samenwerking was dan ook al snel een feit. Zo ontstond Energie Plus dat zich vestigde aan de Peelweg 43 in Zeeland.

Vandaag de dag

De afgelopen jaren hebben we ons, onder leiding van Jan van den Berg en Michael Vogels, ontwikkeld tot een ervaren speler op de markt van de zonnepanelen. Begin 2023 is Energie Plus overgenomen door Paul, Lars en Mark. Jan en Michael zijn nog steeds betrokken bij het bedrijf, en service en garanties op al geplaatste zonnepaneleninstallaties blijven dan ook gewoon gelden. In maart 2023 betrokken wij ook ons nieuwe kantoor aan Jagersveld 39b in Uden. In dit moderne pand vind je zowel ons kantoor als onze ruime opslagloods. Dankzij deze grote eigen opslag kunnen wij in vrijwel alle gevallen uit voorraad leveren en kunnen onze particuliere en zakelijke klanten altijd kiezen uit verschillende soorten zonnepanelen en montagesystemen.

Ons werkgebied

Ons werkgebied voor het plaatsen van zonnepanelen is Uden en alles in een straal van 30 km daaromheen. Denk aan Zeeland, Volkel, Schaijk, Veghel, Odiliapeel, Mariaheide, Reek, Nistelrode, Langenboom, Oss, Berghem, gemeente Gemert-Bakel, Sint-Oedenrode en Boxmeer. Hier verzorgen onze eigen vakkundige monteurs de montage van de installaties. Daarnaast bedienen we ook klanten buiten deze regio met een sterke focus op Limburg. Hier werken we nauw samen met Zonnepanelen Limburg, een betrouwbare en deskundige partner met veel ervaring in montage van zonnepanelen.

Ons gedachtegoed

Het gedachtegoed van Jan van den Berg Elektrotechniek en Michael Vogels geldt nog steeds. Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan. Dat betekent voor ons dat iedere zonnepaneleninstallatie maatwerk is. Wij bezoeken de klant zodat we een goed beeld hebben van de situatie ter plaatse, bieden meerdere oplossingen aan én adviseren nooit een duurder systeem dan noodzakelijk. Daarnaast ontzorgen we de klant van begin tot eind. We lichten ons advies helder toe, geven offertes af zonder kleine lettertjes of meerwerk achteraf, adviseren over de juiste verzekering, en regelen de verplichte aanmelding bij de netwerkbeheerder voor teruglevering.

Een blik in de toekomst

Momenteel kunnen klanten bij ons terecht voor advies over en de aankoop en installatie van alle soorten en maten zonnepanelen. Daarnaast hebben wij de ambitie om in de toekomst ook batterijsystemen en laadpalen te leveren.

Ik maak graag nader kennis

Team

Onze energie experts

Jan
Lars
Mark
Michael
Paul
Jessica

Advies van een expert?

Heb je een vraag over de mogelijkheden die zonnepanelen jou bieden? Wil je een bezoek van een van onze deskundige zonnepanelenadviseurs aanvragen? Ben je op zoek naar een helder inzicht in de kosten en terugverdientijd van zonnepanelen? Bij Energie Plus helpen we je graag verder!

Ik wil een gratis adviesgesprek